Special effect

Bij Nice Music Kunnen wij verschillende soorten Special effects leveren.

Denk bijvoorbeeld aan confetti, streamers, co2, vuur, bellenblaas,

sneeuw, schuim, drop effect en diverse rook effecten.

 

Confetti / Streamers

 

Er zijn verschillende soorten confetti & streamers. We hebben ze in doffe kleuren, glanzende , maar ook Multi Color. Confetti en Streamers worden gebruikt tijdens grote maar ook kleine evenementen/ feesten.

 

We leveren Korte Buizen (t/m 6 meter). Lange Buizen (t/m 20 meter), maar ook een Stadion Shot die verdere afstanden en hoogtes kan behalen.

De Korte Buis.                De Stadion Shot.              Die Verse kleuren confetti.     Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

 

CO2

CO2 is een soort rook effect, alleen blijft het niet hangen. Het geeft korte Witte stralen "rook" . Het is vooral geliefd op Dance feesten. Co2 is in verschillende opties leverbaar. Denk aan: CO2 Gun en CO2 Jet.

De CO2 Gun                                                       De CO2 Jet                                            Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

Vuur

Het vuur effect bestaat uit een korte, smalle of brede steekvlam die omhoog blaast.

Hieronder vindt u een paar voorbeelden.

De Flame mania                                             De Stage Flame                                           Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

Bellenblaas

Dit is een uniek effect dat weinig bedrijven kunnen leveren, maar wij leveren het  wel!

Door dit effect zal de zaal vol staan met bellen en bubbels. Het effect is erg geliefd tijdens bruiloften.

We gebruiken het vooral tijdens de binnenkomst of de openingsdans.

Bellenblaas machine                                                         Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

Sneeuw/schuim

Sneeuw en schuim komt uit het lijstje Special Effects. Beide soorten zijn  schuim die de lucht ingeblazen worden.

De schuimmachine                                   De Sneeuwmachine                                        Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

Drop effect

Moet er een monument, pand of iets anders geopend worden? Hang er dan een doek voor en laat die op het moment van de onthulling vallen.

Als u daar naar zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken namenlijk over de Power Drop.

De powerdrop                                             Meerdere power drop                                Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

Rook / haze

Dit is een oud, bekend, maar vooral een populair effect. Wilt u  wolken, rook of nevel creeren, dan hebben wij daar een apparaten voor.

Zoals een cracker, dit is een apparaat dat dunne nevel ontwikkeld dat zeer geliefd is tijdens grotere evenementen. Hieronder vindt u de verschillende machines.

De Rookmachine                                             De cracker                                                Een kort filmpje waarbij dit effect word gebruikt.

Nice music beschikt over een Kenteq, GOC, Ecabo erkenningen.

Contact informatie:

 

06-50 22 28 72

071-56 11 55 1

info@nicemusic.nl

Fruitweg 60 e7

2321 DH Leiden

 

Copyright © 2016 Nice Music